Beurtvaerder

Comfort tot in lengte van dagen:

De Beurtvaerder is specifiek ontwikkeld voor de watersporter die langdurig verblijf als optie heeft. Er is vooral rekening gehouden met een (heel) lage doorvaarthoogte, 2 meter stahoogte, een comfortabel lage opstaphoogte (vrijboord) en een ruimte-indeling waarbij allerlei trappen etc. tot een minimum zijn beperkt.
Droogvallen is met de Beurtvaerder eveneens heel goed mogelijk. Al met al een schip met mooie lijnen, een tijdloze uitstraling en zeer geschikt voor zowel kleine wateren als de grote rivieren.

De Beurtvaerder is standaard leverbaar in lengtematen 13,55 m en in 14,95 m , de breedte is respectievelijk 4,15 m en 4,30 m.

Het basiscasco wordt gebouwd met een voorbereiding voor een klassiek houten stuurhuis welk klapbaar is, de doorvaarthoogte van de beide modellen is slechts 2,48 m, met geklapt stuurhuis is dit nog geen 1,90 m. (een vast stalen stuurhuis of een (prefab) hardhouten stuurhuis is als optie leverbaar)

De Beurtvaerder is overigens een 100% in Nederland gebouwd kwaliteitsschip!

De Beurtvaerder is leverbaar vanaf casco tot en met technisch vaarklaar. De ervaring leert steeds dat een dergelijk schip een “tailor-made” proces is; eventueel verdere invulling van de bouw bespreken we gaarne met u.

Klik hier voor schematische tekening en technische informatie Beurtvaerder