Dutch Tender

Plezier is het motto!
No nonsens, betaalbaar, zeer degelijk en veel comfort!
Dat is de Dutch Tender ten voeten uit..

De Dutch Tender is in drie varianten leverbaar en is een stoere en karaktervolle motorboot met veel ruimte en een exclusieve uitstraling. De uitgekiende rompvorm, alsmede het gunstige zwaartepunt dragen bij tot uitstekende vaareigenschappen en een grote mate van stabiliteit.

De Dutch Tender wordt in de technisch vaarklare en in een compleet afgebouwde uitvoering uitgerust met een naar keuze Yanmar of Vetus scheepsdieselmotor.
De door veel ervaring samengestelde voortstuwingsinstallatie heeft geleerd dat de Dutch Tender met 40 PK zelfs meer dan voldoende vermogen over heeft.

(De Yanmar is met 54 pk is ruimer bemeten en een zeer degelijke motor die voor de watersport hetzelfde kwaliteitsniveau heeft van de beroepsvaartmotoren van dit merk)

De ruime, open (zelflozende) kuip en de ruimtelijke salon zorgen onder alle weersomstandigheden voor veel comfort. In de voorkajuit heeft u voldoende ruimte voor de realisatie van slaapgelegenheid, toilet, kastruimte en desgewenst een douche.

De Dutch Tender biedt gemiddeld meer binnenruimte dan schepen van 11 meter!

Ondanks de concurrerende prijsstelling doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit; het gehele schip wordt strak gebouwd van 5mm scheepsbouwstaal met Lloyd’s keurmerk. Alles wordt, in tegenstelling tot vele andere schepen, volledig afgelast!

De ontwerpcategorie is “C”.

Wij leveren de Dutch Tender als bouwpakket of vanaf casco mét voortstuwing.

Heeft u serieuze interesse, wilt u meer weten of u wilt een aanbieding op maat? Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Het schip is ontwikkeld met een aantal doorvaarthoogte-varianten, zodat ook vaargebieden met zeer lage (vaste) bruggen prima bevaarbaar zijn: de Dutch Tender 32" Pilothouse, de Dutch Tender 32" Classic en nu ook de nieuwe Dutch Tender 34” "Open".

Op verzoek zenden wij u gaarne de bevindingen van de vaarimpressie uit de ANWB Waterkampioen van de Dutch Tender 32' Classic toe.

Een ANWB test met een prima beoordeling zegt immers meer dan wij u kunnen vertellen!

Klik hier voor afbeeldingen en technische informatie van de Dutch Tender